Winkelwagen

<< Vorige


Ajax Life - Bob ontmoet - Interviews met en door Bobby Haarm  Supportersvereniging Ajax


Ajax Life - Bob ontmoet - Interviews met en door Bobby Haarm Supportersvereniging Ajax


Ajax Life

Artikelcode: 9789000000277In Bob ontmoet... deel I zijn 15 verhalen gebundeld uit de unieke reeks ontmoetingen die levend monu¬ment Bob Haarms sinds februari zooz voerde met tal van legendarische Ajacieden.
Bob Haarms is een oer-Ajacied. Hij werd geboren op 8 maart 1934 en genoot een dubbele opvoeding, thuis en aan de overkant van de straat, bij Ajax. Daar werd hij als jeugdspeler aangenomen en bij zijn 'grote liefde' brak hij ook door als voetballer.Totdat een ernstige knieblessure in 1959 een einde maakte aan zijn actieve loopbaan.
Maar Haarms bleef Ajax trouw. Nimmer week hij van de zijde van zijn club. In diverse functies bleef hij werkzaam bij de Amsterdams trots. Zelfs nu nog is hij - als grasmeester - bij Ajax betrokken. In al die jaren is Haarms uitgegroeid tot de verpersoonlijking van het Ajax-gevoel. Zijn motto? 'Alles voor de club'.
De zoektocht naar het ultieme Ajax-gevoel vond plaats in La Perche d'Or, het restaurant van Haarms en zijn vrouw Til in Amsterdam West. Het is een historische plek waar menig feestje - na weer een gewon¬nen trofee - in besloten kring is gevierd.
Bob ontmoet...deel I wordt gratis aangeboden door de Supportersvereniging Ajax aan alle leden van de SVA. Opdat het echte Ajax-gevoel nooit verloren gaat.
De meeste verhalen zijn geschreven door Arnout Verzijl, eindredacteur Ajax Life. Bob ontmoet Rinus Michels is van de hand van voormalig eindredacteur Erol Erdogan en Bob ontmoet Jari Litmanen is gemaakt door Ajax Life redacteur Sander Zeldenrijk.
Euro 12.50
Voorraad: Ruime voorraad


Aantal