Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Amsterdam denk om je hart  Egmond van, F.


Amsterdam denk om je hart Egmond van, F.


Stichting Amsterdam City

Artikelcode: 9789000000229Het Amsterdam van nu - 700 jaar oud - is een wereldstad. Een stad met een centrum dat door zijn multifunktionaliteit niet alleen regionaal en nationaal van betekenis is, maar ook internationaal, dat mogen we best zeggen, mee de toon aangeeft. Of Amsterdam in de toekomst een stad met allure blijft is primair afhankelijk van het karakter van zijn city.
Wordt aan de multifunktionaliteit afbreuk gedaan, dan verdwijnt de naam van Amsterdam langzaam uit het geheugen, dan is binnenkort Amsterdam niet langer vermaard als kultureel, ekonomisch, financieel en rekreatief centrum, dan wordt Amsterdam „de laatste dode stad aan de Zuiderzee".
Er zijn plannen te over met betrekking tot de toekomst van de city. Maar wat ontbreekt is een totaalvisie op die toekomst. Een bijdrage aan zo'n „master- plan" wordt geleverd door de Stichting Amsterdam City.
Dit boekje is een weerslag van het rapport dat deze Stichting aan de hand van onderzoekingen naar de publieksfunkties en de verkeerssituatie in de city heeft opgesteld. De konklusies zijn een belangrijke inbreng voor een op de toekomst gericht beleid.
Euro 5.95
Voorraad: Ruime voorraad


Aantal